Oedeemfysiotherapeut / Oncologische Revalidatie Gouda

Oedeem fysiotherapie

Wij zijn op zoek naar een Oedeemfysiotherapeut/ Oncologische Revalidatie voor 16-20 uur per week. Deze baan is beschikbaar op de hoofdvestiging in Gouda. Werkdagen en –tijden zullen in overleg zijn.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

Rayer Healthcare meerdere vestigingen. In de functie ga je je met name bezighouden met Oedeemfysiotherapie en participeer je in Oncologische Revalidatie. Ook de uitvoering van verschillende innovatieve plannen op het gebied van Oedeem/ Oncologie horen bij de functie. Kortom; je bent dus dagelijks bezig om de patiënten in de praktijk de best mogelijke zorg te bieden door het inzetten van jouw kennis en expertise en de nauwe samenwerking met het mamma- en oncologie team van het Groene Hart Ziekenhuis welke een partner van Rayer Healthcare is.

FUNCTIE EISEN

De Oedeemfysiotherapeut die wij zoeken is ondernemend en representatief. Je kijkt naar de potentie van oefengroepen en ondersteund het ontwikkelen van Oedeem en/of Oncologie binnen de praktijk. Ook houd je je bezig met nieuwe technieken op het gebied van Oedeemfysiotherapiebehandelingen en zoek je collega’s op om sparren over patiënten, het vak en het optimaliseren van de geboden zorg. Daarnaast beschik je over de volgende karaktereigenschappen:

  • Je hebt een opleiding Oedeemtherapie afgerond
  • Je hebt grote affiniteit met Oncologische Revalidatie;
  • Je hebt een goed empatisch vermogen en bent een teamplayer;
  • Je bent proactief en neemt waar nodig en gewenst initiatief;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Oedeemfysiotherapeut;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.

Interesse in deze vacature Oedeemfysiotherapeut?
We zien je motivatie met cv met plezier tegemoet!

Contact mogelijkheden