Schoudernetwerk

Schoudernetwerk

Het schoudernetwerk Groende Hart betreft een multi disciplinaire samenwerking bij schouderklachten. Kennis en de nieuwste inzichten in behandelmethoden worden hier bij elkaar gebracht voor een zo effectief mogelijke benadering.

De behandeling van schouderaandoeningen is de laatste decennia in een opwaartse spiraal geraakt. Kennis en ook specifieke therapiemogelijkheden worden nu toegepast om de patiënt beter, maar ook sneller te behandelen. Vooral de nabehandeling door de fysiotherapeut speelt een grote rol in het uiteindelijk resultaat.

Het SNGH is een regionale vereniging van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten, schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties. Naast een optimale samenwerking tussen huisarts, fysiotherapeut en orthopeed is ook een gezamelijk, geprotocolleerd behandelschema het doel van het schoudernetwerk.

Schouder spreekuur

Het schouderspreekuur wordt een keer per week gehouden waarbij zowel de schouderfysiotherapeut als de orthopeed aanwezig zijn om patiënten met lastige schouderproblematiek te beoordelen. Ook is dit spreekuur geschikt voor een Sec. Opinion (2de mening of herbeoordeling). U ontvangt direct een terugkoppeling met het behandeladvies. Tevens worden conclusies en diagnoses middels het schoudernetwerk direct doorgegeven aan de huisarts. Op dit spreekuur worden ook de controles na een operatie uitgevoerd.

Afspraak maken

Afspraken kunnen gemaakt worden via secretariaat Orthopedie (Rianne) tel 0182-505050. Meer informatie kunt u vinden op www.sngh.nl

Contact mogelijkheden