Fysiotherapie Gouda van Rayer Healthcare biedt specialistische zorg. Wij werken zeer nauw samen met het Groene Hart Ziekenhuis. Door deze samenwerking en jarenlange ervaring in complexe gezondheidsproblemen hebben wij een belangrijke rol in de gezondheidszorg in Gouda. Rayer Healthcare beschikt daarnaast over een ruime oefenzaal met de nieuwste fitnessapparatuur waardoor wij patiënten alles kunnen bieden voor een spoedig herstel.

Voordelen Rayer Healthcare

 Specialisaties Fysiotherapie Gouda

In Gouda kunnen wij u brede zorg bieden. Wij bieden onder andere;

Traject bij Rayer Healthcare fysio Gouda

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de vriendelijke secretaresses en kunt u eerst genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Tijdens uw eerste consult zal er bij fysio Gouda een gesprek plaatsvinden met uw fysiotherapeut en wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Aan de hand hiervan wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door de ruime openingstijden en flexibele fysiotherapeuten kan er altijd rekening gehouden worden met uw wensen. Elke afspraak hierna worden de behandeldoelen geëvalueerd en zo nodig het behandelplan bijgesteld.

Rayer Healthcare - Fysiotherapie Gouda

Afspraak maken voor Fysiotherapie Gouda

U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken bij onze fysiotherapeuten in Gouda. U kunt een afspraak maken via de website, even bellen 0182-533159 of kom even langs bij onze praktijk. Wij zijn in Gouda gevestigd aan Ronsseweg 7.

Openingstijden Rayer Healthcare

Rayer Healthcare heeft voor fysiotherapie behandelingen ruime openingstijden. Wij hanteren op werkdagen de volgende openingstijden:
Maandag: 08:00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:30 uur
Woensdag: 08:00 – 18:30 uur
Donderdag: 08:00 – 16:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:30 uur

Kom in beweging en doe iets aan uw klachten!

afspraak maken  of  Bel mij terug