Fysiotherapie na operatie? Rayer Healthcare werkt zeer nauw samen met het Groene Hart Ziekenhuis. De fysiotherapeuten die in Gouda werkzaam zijn, werken tevens in het ziekenhuis. Hierdoor zijn onze fysiotherapeuten de specialisten op het gebied van revalidatie na een operatie.

Operatie aan de buik

Na een operatie aan de buik zijn er enkele risico’s op complicaties. Uw fysiotherapeut kan u helpen om deze risico’s te verkleinen dan wel te verhelpen. Na een buikoperatie is de kans vergroot dat u een longontsteking oploopt. Om deze kans te verkleinen kan uw fysiotherapeut u specifieke ademhalingsoefeningen leren en u helpen om in beweging te blijven. Daarnaast zal u conditie afnemen na een operatie. De fysiotherapeuten bij Rayer Healthcare zijn gespecialiseerd in conditietraining na een operatie. In Gouda beschikt Rayer Healthcare over een ruime oefenzaal met fitness, hierdoor zijn alle faciliteiten aanwezig voor uw herstel!

Operatie aan de rug

Na een operatie aan de rug zal daar u stabiliteit tijdelijk van verminderen. Het is daarom erg belangrijk dat u uw rug- en buikspieren traint. Hierdoor wordt uw rug ook sterker en neemt de kans af dat u opnieuw geopereerd moet worden. Operaties waar u aan kunt denken zijn hernia operaties of een laminectomie. De fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Rayer Healthcare Gouda kunnen u direct na de operatie begeleiden. Zij werken zeer nauw samen met de neurochirurg of orthopeed. De eerste 4-6 weken zal de fysiotherapeut u begeleiden middels het verbeteren van de beweeglijkheid en oefeningen geven voor de stabiliteit. Na deze periode zal er getraind gaan worden in de fitnesszaal waar u weer klaargestoomd wordt voor uw werk, sport of hobby’s.

Operatie aan de knie, operatie aan de heup

Fysiotherapie Rayer Healthcare Gouda hebben fysiotherapeuten in dienst die gespecialiseerd zijn in het revalideren na een knie of heup operatie. Zij beschikken over jarenlange ervaring en zijn direct betrokken bij nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Wij bieden u een uniek revalidatieprogramma aan waardoor u op een leuke manier snel hersteld. Het programma bestaat niet alleen uit krachttraining, maar ook uit sport en spel en informatiemiddagen .

Operatie aan de schouder

Na een operatie aan de schouder bent u bij Fysiotherapie Gouda aan het juiste adres. De gespecialiseerde fysiotherapeuten in Gouda zitten zelfs in het bestuur van het Schouder Netwerk. Bij de gerenommeerde fysiotherapeuten in Gouda bent u verzekert van een deskundige begeleiding en advies. De revalidatie na een schouderoperatie is vaak erg complex. Het is van belang dat u de juiste oefeningen krijgt en het juiste advies zodat u zo spoedig mogelijk hersteld.

Voor revalidatie na een operatie bent u in Gouda aan het juiste adres bij Fysiotherapiepraktijk Rayer Healthcare. Twijfel niet, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden!