Vacature Kinderbekkenfysiotherapeut (i.o.) of Bekkenfysiotherapeut (i.o.)

We zijn op zoek naar een gedreven Kinderbekkenfysiotherapeut (i.o.) of bekkenfysiotherapeut (i.o.) die ons gezellige bekkenteam komt versterken. Binnen onze praktijk, Rayer Healthcare, kom je te werken in de 1e lijn in onze praktijk in Gouda maar zal je ook als (kinder)bekkenfysiotherapeut samen met jouw collega’s in de 2e lijn werken in het Groene Hart ziekenhuis (GHZ) gelegen aan de overkant van de praktijk.

Ben jij deze nieuwe enthousiaste collega en ben je beschikbaar voor 2-3 dagen per week? Dan zouden we het fijn vinden als je met ons contact opneemt voor een vrijblijvend gesprek.

Binnen ons gedreven team, van 25 fysiotherapeuten, werken we nauw samen met elkaar. Samen met jouw directe collega’s bekkenfysiotherapie, de manueeltherapeut en kinder(bekken)fysiotherapeut vorm je het bekkenteam binnen onze praktijk. Als gespecialiseerd team vervullen jullie binnen de 1e lijn alle (kinder)bekkenfysiotherapie gerelateerde zorg.

Om jouw patiënt de beste zorg te kunnen bieden is er een MAPLe en een echo beschikbaar voor uitgebreidere diagnostiek. Ook participeer je in de Zwanger- en MamaFitlessen.

Als lid van ons bekkenteam maak je deel uit van het bekkenbodemcentrum van het GHZ waarbinnen de lijnen kort zijn en er volop mogelijkheden zijn om patiënten met elkaar te bespreken. Je biedt als bekkenfysiotherapeut zorg op de afdeling gynaecologie en neem je deel aan verschillende multidisciplinaire overleggen en het combispreekuur urologie/gynaecologie. Als kinderbekkenfysiotherapeut participeer je op de pipo-poli.

Kortom binnen deze combi van 1e – en 2e lijns zorg zijn je werkzaamheden erg afwisselend en bieden veel uitdaging in complexiteit en samenwerking. Hierbij heb je korte lijnen met je verwijzers uit het bekkencentrum uit het GHZ evenals de verloskundige en huisartsen in de regio.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent (kinder)bekkenfysiotherapeut of (kinder)bekkenfysiotherapeut i.o. met registratie in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie.
 • Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer, empathisch, ondernemend, kritisch en daadkrachtig.
 • Je kunt een goede relatie onderhouden met de specialisten, verloskunigen en (para)medici in de regio.
 • Ervaring met dry needling, MAPle en/of echo heeft een pré.
 • Je hebt affiniteit met het geven van Zwanger en Mamafit.

Wat bieden we jou?

 • Een contract voor de duur van een jaar in het perspectief van een vaste aanstelling.
 • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.
 • Een boeiende werkomgeving met veel zelfstandigheid en fijne collega’s.
 • Je werkt met de MAPle en echo apparatuur voor uitgebreide diagnostiek mogelijkheden.
 • Nauwe samenwerking met de specialisten uit het bekkenbodemcentrum van het Groene Hart Ziekenhuis welke een partner van Rayer Healthcare is.
 • Je neemt deel aan de bekkenexpertise werkgroep van het GHZ
 • Goede bereikbaarheid met openbaarvervoer en auto.

 Enthousiast geworden?

 • Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lisette Pauw, via telefoonnummer 0182-533159 of email vacature@rayerhealthcare.nl.

 

Contact mogelijkheden

Kerst

Oud& Nieuw

2023

Aangepaste openingstijden

Maandag 24 december

Geopend tot 16:00 uur

1e & 2e kerstdag

Beide dagen gesloten

31 december (oudejaarsdag)

Geopend tot 13:00 uur

1 januari (nieuwjaarsdag)

Gesloten