Vacature Algemeen Fysiotherapeut

Voor onze vestiging in Leidschendam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Algemeen Fysiotherapeut. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het Rayer Healthcare team? Lees deze vacature Algemeen Fysiotherapeut dan verder. 

Vacature Algemeen Fysiotherapeut: de organisatie

Rayer Healthcare is innovatief. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben alle vestigingen een luxe, uitgebreide fitnesszaal met een oefenzaal. Absoluut een organisatie die met de tijd meegaat! De Fysiotherapeut komt op de vestiging Leidschendam te werken in een enthousiast team die graag kennis en ervaring deelt.

Vacature Algemeen Fysiotherapeut: functie-eisen

We zoeken iemand die beschikbaar is voor 24 tot 32 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt voor werken met ouderen (geriatrie), long/oncologie en minimaal over de volgende karaktereigenschappen beschikt:

  • Je hebt een goed empathisch vermogen en bent een teamplayer;
  • Je bent pro-actief en neemt initiatief;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.

Vacature Algemeen Fysiotherapeut: salaris

Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise bezit, dan zullen we je ook op die manier belonen. Wij werken met een mooi variabel model. Naast dit model werken we met een opleidingsbudget omdat jij onze belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tot slot willen we vermelden dat we zullen proberen om je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Interesse?

Al onze vacatures worden behandeld door Laura Dijcks van Immenso. Immenso is ons gespecialiseerde werving & selectie bureau. Je cv met motivatiebrief mag je sturen naar info@immenso.com

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens