Hernia klachten en Fysiotherapie bij Rayer Healthcare

Rayer Healthcare is een fysiotherapeutisch praktijk dat veel ervaring heeft met mensen met hernia klachten, zowel met mensen die geen operatie zijn ondergaan als mensen die wel een operatie zijn ondergaan. Rayer Healthcare in Gouda is gevestigd op loopafstand van het Groenehart ziekenhuis in Gouda en heeft hier ook een samenwerkingsverband mee. De fysiotherapeuten zijn al decennia lang werkzaam in Het Groenehart ziekenhuis en sinds de overname ook werkzaam bij Fysiotherapie Rayer Healthcare Gouda. Door het samenwerkingsverband maakt het dat de fysiotherapeuten van Rayer Healthcare nauw contact hebben met diverse specialisten en kunnen zij mede daardoor u de hoogste behandelkwaliteit en de beste zorg bieden.

Fysiotherapie bij Rayer Healthcare voor hernia klachten

Uw fysiotherapeut bij Rayer Healthcare maakt tijdens de intake en fysiotherapeutisch onderzoek inzichtelijk waar uw hernia klachten vandaan komen, zodat u begrijpt wat de oorzaak van uw klachten zijn. Vervolgens zal er samen met u een behandelprogramma gemaakt worden dat gebaseerd is op zowel de uitkomsten van het onderzoek als op uw persoonlijke doelstellingen. Het behandelprogramma zal gericht zijn op:

Behandelmethoden bij Rayer Healtcare voor hernia klachten

Om uw persoonlijke doelstellingen te realiseren zijn er verschillende behandelmethoden mogelijk afhankelijk van uw hernia klachten. De voornaamste behandelmethoden zijn:

Afspraak maken bij  Rayer Healtcare voor  hernia klachten

Wilt u een afspraak maken kunt u telefonisch contact opnemen, of u aanmelden op de website van Rayer Healthcare door gebruik te maken van onze ‘afspraak maken‘ button. U heeft geen verwijzing van een arts of specialist nodig. Wij heten u van harte welkom en helpen u graag d.m.v. een oplossing voor uw pijnklachten!