Rayer HealthCare fysiotherapie HilversumIn mediastad Hilversum is de mooiste (ligging) en kleinste vestiging van Rayer HealthCare te vinden. Rayer HealthCare fysiotherapie Hilversum van biedt specialistische zorg voor alle leeftijden. Wij werken zeer nauw samen met én zijn gevestigd in het medisch centrum dudokpark. In het medische centrum dudokpark zijn meerdere disciplines gevestigd zoals huisartsen, tandartsen, diëtisten en een apotheek.

Door de samenwerking met deze partijen zijn wij in staat om zeer snel op uw klachten in te spelen en u adequaat te kunnen helpen. Niet voor niets wordt deze lokatie geroemd vanwege zijn snelle en adequate behandelingen. Rayer Healthcare Hilversum beschikt over een grote fitnessruimte van 800m2 met de nieuwste fitnessapparatuur waardoor wij patiënten alles kunnen bieden voor een spoedig herstel enzerzijds. Anderzijds kunnen wij met deze fitnessruimte de sporter die nét iets meer begeleiding wil hebben uitstekend van dienst zijn. Bij Rayer HealthCare Hilversum werken 4 collega’s met man en macht aan de kwaliteit van de vestiging.

Specialisaties Fysiotherapie Hilversum

De vestiging in Hilversum biedt u de volgende specialisaties:

Behandeltraject Rayer Healthcare fysiotherapie Hilversum

Tijdens uw eerste consult zal er bij fysiotherapie Hilversum een gesprek plaatsvinden met uw fysiotherapeut en wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Aan de hand hiervan wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door de ruime openingstijden en flexibele fysiotherapeuten kan er altijd rekening gehouden worden met uw wensen. Elke afspraak hierna worden de behandeldoelen geëvalueerd en zo nodig het behandelplan bijgesteld met als uiteindelijk doel om u pijn- en klachten vrij te laten vertrekken. Onze taak zit er op!

Afspraak maken voor Fysiotherapie Hilversum

U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken bij onze fysiotherapeuten in Hilversum. U kunt een afspraak maken via de website, even bellen 0182-533159 of kom even langs bij onze praktijk. Wij zijn in Hilversum gevestigd aan hoge naarderweg 3.

Openingstijden Rayer Healthcare Hilversum

Rayer Healthcare heeft ruime openingstijden. Wij hanteren op werkdagen de volgende openingstijden:

Maandag:      08:00 – 17:00 uur
Dinsdag:        08:00 – 20:00 uur
Woensdag:    08:00 – 20:00 uur
Donderdag:   08:00 – 20:00 uur
Vrijdag:          08:00 – 16:00 uur

Kom in beweging en doe iets aan uw klachten!

[button_primary]afspraak maken[/button_primary]  Bel mij terug