Fysiotherapie Rayer Healthcare Akersloot

Fysiotherapie van Rayer Healthcare biedt specialistische zorg. Wij werken zeer nauw samen met de huisartsen van Medisch centrum d’Oude Jacobus. Door deze samenwerking en jarenlange ervaring in complexe gezondheidsproblemen hebben wij een belangrijke rol in de gezondheidszorg in deze regio.

Voordelen Rayer Healthcare

Team

Jet Wanders

 Specialisaties Fysiotherapie Akersloot

In Akersloot kunnen wij u brede zorg bieden. Wij bieden onder andere;

Traject bij Rayer Healthcare fysio Akersloot

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de vriendelijke secretaresses en kunt u eerst genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Tijdens uw eerste consult zal er bij fysio Akersloot een gesprek plaatsvinden met uw fysiotherapeut en wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Aan de hand hiervan wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door de ruime openingstijden en flexibele fysiotherapeuten kan er altijd rekening gehouden worden met uw wensen. Elke afspraak hierna worden de behandeldoelen geëvalueerd en zo nodig het behandelplan bijgesteld.

In Akersloot werken we samen met:

Jan Willem Kramer, Podoloog podoalkmaar.nl

Sandra Roubos, Mensendieck therapeute.natuurlijklichaamskracht.nl

Afspraak maken voor Fysiotherapie Akersloot

U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken bij onze fysiotherapeuten in Akersloot. U kunt een afspraak maken via de website, even bellen 0182-533159 of kom even langs bij onze praktijk. Wij zijn in Akersloot gevestigd aan Julianaweg 20.

Openingstijden Rayer Healthcare

Rayer Healthcare heeft voor fysiotherapie behandelingen ruime openingstijden. Wij hanteren op werkdagen de volgende openingstijden:
Maandag: 08:00 – 18.30 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:30 uur
Woensdag: 08:00 – 18:30 uur
Donderdag: 08:00 – 16:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:30 uur

Kom in beweging en doe iets aan uw klachten!

[button_primary]afspraak maken[/button_primary]

Bel mij terug