Beleid Corona virus & Rayer Healthcare

Update:
Rayer Healthcare Fysiotherapie is geopend.
Rayer Healthcenter Fitness is gesloten!

– Groepstrainingen worden 1 op 1 trainingen.
– Er is een mogelijkheid voor E-Health, mochten er toch onverhoopt klachten zijn.
– De therapeuten die aan het werk zijn vertonen geen klachten en zijn fit!
– Wij zouden het fijn vinden als u zelf een handdoek mee neemt. Was bij binnenkomst uw handen en houd gepaste afstand van andere clienten.

Uiteraard zal Rayer Healthcare alle voorzorgsmaatregelen nemen met betrekking tot de hygiene. Mochten er onverwachts zaken veranderen, dan houden wij u natuurlijk op de hoogte. Hou de website goed in de gaten.

—————————————————–

Iedereen is inmiddels op de hoogte van het coronavirus. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgt Rayer Healthcare de richtlijnen van het RIVM.

Lees hier hoe dit specifiek van toepassing is binnen onze praktijken:

In onze praktijken wordt gebruik gemaakt van diverse trainingsapparatuur. Deze apparatuur wordt altijd zorgvuldig schoongemaakt door onze collega’s en hierbij wordt de medewerking van onze cliënten gevraagd. In deze situatie is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan het schoonmaken van de trainingsapparaten en deze goed te reinigen na elk gebruik.

Wat kun je zelf doen? De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

· Was je handen regelmatig; bij binnenkomst in de praktijk desinfecteren

· Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;

· Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die na gebruik weg.

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Binnen Rayer Healthcare volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Wanneer er iets aan de situatie verandert, zullen we opnieuw een update delen. Op deze webpagina van het RIVM is ook de actuele status over het coronavirus te volgen. Deze pagina wordt up-to-date gehouden.

Meer weten?

Neem contact op met een praktijk bij jou in de buurt. We informeren je graag verder.