Fysiotherapie Hilversum

Fysiotherapie Rayer Healthcare Hilversum

Fysiotherapie Hilversum van Rayer Healthcare biedt specialistische zorg. Wij werken zeer nauw samen met het Medisch Centrum Dudokpark. Door deze samenwerking en jarenlange ervaring in complexe gezondheidsproblemen hebben wij een belangrijke rol in de gezondheidszorg in Hilversum. Rayer Healthcare beschikt daarnaast over een ruime oefenzaal met de nieuwste fitnessapparatuur waardoor wij patiënten alles kunnen bieden voor een spoedig herstel.

Voordelen Rayer Healthcare

  • Specialistische fysiotherapeuten
  • Geen wachtlijst
  • Alle zorg onder één dak
  • Uitgebreide behandelmogelijkheden
  • Uiterst effectief d.m.v. intensieve samenwerking tussen specialisten
  • Ruime oefenzaal

 Specialisaties Fysiotherapie Hilversum

In Hilversum kunnen wij u brede zorg bieden. Wij bieden onder andere;

Traject bij Rayer Healthcare fysio Hilversum

Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de vriendelijke secretaresses en kunt u eerst genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Tijdens uw eerste consult zal er bij fysio Hilversum een gesprek plaatsvinden met uw fysiotherapeut en wordt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek gedaan. Aan de hand hiervan wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Door de ruime openingstijden en flexibele fysiotherapeuten kan er altijd rekening gehouden worden met uw wensen. Elke afspraak hierna worden de behandeldoelen geëvalueerd en zo nodig het behandelplan bijgesteld.

Afspraak maken voor Fysiotherapie Hilversum

U heeft geen verwijzing nodig om een afspraak te maken bij onze fysiotherapeuten in Hilversum. U kunt een afspraak maken via de website, even bellen 0182-533159 of kom even langs bij onze praktijk. Wij zijn in Hilversum gevestigd aan Ronsseweg 7.

Openingstijden Rayer Healthcare

Rayer Healthcare heeft voor fysiotherapie behandelingen ruime openingstijden. Wij hanteren op werkdagen de volgende openingstijden:
Maandag: 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 20:00 uur
Woensdag: 08:00 – 20:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 16:00 uur

Kom in beweging en doe iets aan uw klachten!

afspraak maken  Bel mij terug