In de praktijk van Rayer Healthcare, gevestigd in Gouda, bieden wij ook Oefentherapie Cesar aan voor vele soorten klachten.  Onze ervaren oefentherapeute Cesar in Gouda is Hanny Vogelaar.

Oefentherapie Gouda

Onze oefentherapeute richt zich voornamelijk op rug, nek-, schouder- en arbeidsgerelateerde klachten. Als oefentherapeut Cesar kijkt zij samen met u naar uw leefstijl, lichaamshouding en de manier van bewegen in dagelijkse activiteiten. Door dit samen met de u te doen kunnen bepaalde patronen waardoor klachten ontstaan of in stand gehouden worden doorbroken worden. Het doel van oefentherapie is dan ook om de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen.

Voordelen van Oefentherapie Cesar Gouda

In de vestiging van Rayer Healthcare Gouda wordt gebruikt gemaakt van een ruime oefenzaal vol attributen en een fitness ruimte. Zo sluit een behandeltraject passend aan op het doel van u, de patiënt. Verder werkt onze oefentherapeute met meerdere gespecialiseerde fysiotherapeuten en fitness instructeurs samen. Zo is er sprake van een goede samenwerking tussen verschillende disciplines. Door deze samenwerking is een hoog en vooral ook blijvend therapiesucces mogelijk.

Traject Oefentherapie Gouda

Bij de intake houdt de oefentherapeut een uitgebreid gesprek en onderzoek. Aan de hand van het intake gesprek en het onderzoek wordt er samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Tijdens elke behandeling zal het resultaat worden besproken om te kunnen streven nar een zo effectief mogelijk eindresultaat.

Afspraak maken voor oefentherapie Cesar in Gouda

U kunt zich aanmelden voor een behandeling oefentherapie of ander specialisme door gebruik te maken van de contact button.  Er is geen verwijzing van arts of specialist nodig.