Fitness Gouda
rayer fitness gouda

Maak gratis kennis met het nieuwe Rayer HealthCenter in Gouda! U sport hier op prettige wijze en met kundige begeleiding waarbij het om u en uw doelstelling draait. Lichamelijke klachten? Wij bieden de beste fysiotherapeuten en mogelijkheden voor echografie voor een nauwkeurige diagnose. Maak nu kennis! Vul de dagpas of het contactformulier in en kom langs.

Maak op 13 januari 2018 wordt de nieuwe locatie van Rayer HealthCenter geopend. Met gloednieuwe, state of the art apparatuur verwelkomen wij u graag voor een rondleiding!

Speciaal voor u, om kennis te maken met Rayer HealthCenter, hebben wij voor u een dagpas ontwikkeld. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment vrij sporten en gebruik maken van onze faciliteiten.

Om in aanmerking te komen voor de dagpas kunt u de achterkant van de ontvangen kaart invullen of u kunt hieronder uw contactgegevens invullen. Wij zullen u dan de dagpas toesturen.

Wij kunnen ons voorstellen dat het wellicht niet mogelijk is om op 13 januari 2018 aanwezig te zijn. Ook in dit geval kunt u uw gegevens achterlaten en zullen we aan de hand hiervan u de dagkaart en verdere informatie toesturen.

Contact