Rayer HealthCenter Leidschendam

Maak gratis kennis met het Rayer HealthCenter in Leidschendam! U sport hier op prettige wijze en met kundige begeleiding waarbij het om u en uw doelstelling draait.

Fitness bij Rayer HealthCenter betekent persoonlijke en professionele begeleiding door Personal coaches en personal trainers.

U kunt bij ons 7 dagen per week trainen onder begeleiding van fitnessinstructeurs om uw persoonlijke doelstelling zoals gewichtscontrole, conditieverbetering en spierversteviging te behalen.

U kunt van maandag tot en met zaterdag onder begeleiding trainen met een (medisch) fitnessinstructeur om uw revalidatie te bevorderen of lichamelijke klachten te verminderen.

Hieronder ziet u de lidmaatschapsmogelijkheden bij Rayer HealthCenter Leidschendam

  • 12 maanden daluren
  • 12 maanden onbeperkt
  • 10 rittenkaart 3 maanden geldig

Medisch fitness abonnement ( i.o.m. fysiotherapeut)

U kunt 7 dagen in de week onbeperkt gebruik maken van de toestellen in de fitness en onbeperkt deelnemen aan de door ons verzorgde groepslessen.

Alle lidmaatschappen lopen na de gekozen looptijd door met telkens één kalendermaand. U heeft na de gekozen looptijd ten allen tijde een opzegtermijn van één kalendermaand.

Speciaal voor u, om kennis te maken met Rayer HealthCenter, hebben wij voor u een dagpas ontwikkeld. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment vrij sporten en gebruik maken van onze faciliteiten.

Lichamelijke klachten? Wij bieden de beste fysiotherapeuten en mogelijkheden voor echografie voor een nauwkeurige diagnose.

Maak nu kennis! Vul de dagpas of het contactformulier in en kom langs.

Contact Fitness Rayer Healthcenter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.