Algemeen Fysiotherapeut

Voor onze mooie Fysiotherapie-organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Algemeen Fysiotherapeut voor de vestiging in Maastricht. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het enthousiaste team? Lees deze vacature Algemeen Fysiotherapeut dan verder.
Vacature Algemeen Fysiotherapeut: de organisatie

De organisatie is zeer innovatief. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben alle vestigingen een luxe, uitgebreide fitnesszaal met een oefenzaal. Absoluut een organisatie die met de tijd meegaat! De Fysiotherapeut komt op de vestiging Maastricht te werken in een enthousiast team die graag kennis en ervaring deelt.

Vacature Algemeen Fysiotherapeut: functie-eisen
We zoeken iemand die beschikbaar is voor 32 of 40 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je over de volgende karaktereigenschappen beschikt:
  • Je hebt een goed empathisch vermogen en bent een teamplayer;
  • Je bent pro-actief en neemt initiatief;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.
Vacature Algemeen Fysiotherapeut: salaris
Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise bezit, dan zullen ze je ook op die manier belonen. Zij werken met een mooi variabel model. Naast dit model werken ze met een opleidingsbudget omdat jij hun belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer zij dat toejuichen!
Tot slot willen we vermelden dat ze zullen proberen om je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.
Interesse?
Klik dan snel op de button hieronder of neem contact met ons op! We zien je sollicitatie met veel plezier tegemoet!

Contact mogelijkheden