Algemeen Fysiotherapeut Akersloot

Algemeen Fysiotherapeut Akersloot

Voor onze nieuwe praktijk in Akersloot zijn wij op zoek naar een enthousiaste Algemeen Fysiotherapeut. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van deze mooie organisatie? Lees deze vacature Algemeen Fysiotherapeut dan verder.

Vacature Algemeen Fysiotherapeut: de organisatie

Onze organisatie is zeer innovatief. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben al onze vestigingen een luxe, uitgebreide fitnesszaal met een oefenzaal. Absoluut een organisatie die met de tijd meegaat! De vestiging in Akersloot is een gloednieuwe die per 1 maart 2019 opengaat. Hoe uitdagend en fantastisch zou het zijn als jij er vanaf het begin bij bent!? Gevestigd in een medisch centrum zodat je met elkaar kan samenwerken, elkaar kan versterken en van elkaar kan leren!

Vacature Algemeen Fysiotherapeut: functie-eisen
We zoeken iemand die beschikbaar is voor 32 of 40 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je over de volgende karaktereigenschappen beschikt:
  • Je hebt een goed empathisch vermogen en bent een teamplayer;
  • Je bent pro-actief en neemt initiatief;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.
Vacature Algemeen Fysiotherapeut: salaris
Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise bezit, dan zullen we je ook op die manier belonen. Wij werken met een mooi variabel model. Naast dit model werken we met een opleidingsbudget omdat jij onze belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tot slot willen we vermelden dat we zullen proberen om je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Interesse? Klik dan snel op de button hieronder of neem contact met ons op! We zien je sollicitatie met veel plezier tegemoet!

Contact mogelijkheden