Fitness

Naast fysiotherapie is het ook mogelijk om te fitnessen.

U kunt bij het aangaan van een particulier lidmaatschap gebruik maken van de fitnesstoestellen en kinesiswanden in de fitnesszaal.Dit gaat buiten de zorgverzekering om!

U kunt van maandag t/m zaterdag onder begeleiding trainen met een (medisch) fitnessinstructeur om uw revalidatie te bevorderen of lichamelijke klachten te verminderen, het is daarnaast ook mogelijk om van maandag t/m zaterdag te trainen onder begeleiding van fitnessinstructeurs om uw persoonlijke doelstelling zoals bijv. gewichtscontrole, conditieverbetering en spierversteviging te behalen.

Fitnessen kunt u bij ons op de nieuwste apparatuur van TechnoGym.
In Alphen aan den Rijn is deze appartuur voorzien van een sleutelsysteem. Met uw persoonlijke sleutel registreert u zich bij binnenkomst in het centrum bij de receptie. Daarnaast zal op uw sleutel uw trainingsprogramma worden gezet. De instructeurs kunnen naast de kwalitatieve begeleiding de trainingsresultaten uitlezen. Voor de sporter is het bijkomend voordeel dat alle trainingsvariabelen zoals gewicht, stoelhoogte, tijdsduur, aantal herhalingen en rustpauzes op deze sleutel worden uitgelezen. Je hoeft dus zelf niet alles meer te onthouden!

Naast fysiotherapie en fitness is het ook mogelijk om in Alphen aan den Rijn aan groepslessen deel te nemen.
In Leidschendam bieden wij geen groepslessen aan. Ga voor meer informatie over de fitness in Alphen aan den Rijn naar www.4sport.nu .

Bekijk ook de website Rayer Fitness Leidschendam.