Vacature Oedeemtherapeut

Voor onze vestiging in Gouda zijn wij op zoek naar een Oedeemtherapeut / Oncologische Revalidatie voor 28 uur per week. Lijkt het jou leuk om ons mooie team te komen versterken? Lees deze vacature Oedeemtherapeut / Oncologische Revalidatie door om te bepalen of wij elkaar zoeken!

Vacature Oedeemtherapeut: functie omschrijving

Onze fysiotherapie-organisatie heeft meerdere vestigingen. Wegens uitbreiding is deze uitdagende vacature Oedeemtherapeut momenteel beschikbaar. In de functie ga je je met name bezighouden met Oedeemtherapie en participeer je Oncologische Revalidatie. Ook de uitvoering van verschillende innovatieve plannen op het gebied van Oedeem / Oncologie horen bij de functie. Kortom; je bent dus dagelijks bezig om de patiënten in de praktijk de best mogelijke zorg te bieden door het inzetten van jouw kennis en expertise en de nauwe samenwerking met het mammo- en oncologie team van het ziekenhuis waarbij de praktijk is aangesloten.

Vacature Oedeemtherapeut: functie eisen

De Oedeemtherapeut die wij zoeken is ondernemend en representatief. Je kijkt naar de potentie van oefengroepen en ondersteund het ontwikkelen van Oedeem en/of Oncologie binnen de praktijk. Ook neem je deel aan het uitvoeren van beweegprogramma’s, houd je je bezig met nieuwe technieken op het gebied van Oedeembehandelingen en zoek je collega’s op om te sparren over patiënten, het vak en het optimaliseren van de geboden zorg. Daarnaast beschik je over de volgende karaktereigenschappen:

  • Het is een pré als je de Oedeemtherapie opleiding hebt afgerond bij Vodder;
  • Je hebt grote affiniteit met Oncologische Revalidatie;
  • Je hebt een goed empatisch vermogen en bent een teamplayer;1Balie
  • Je bent proactief en neemt waar nodig en gewenst initiatief;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als Oedeemtherapeut;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.

Vacature Oedeemtherapeut: verdere informatie

Zoals gezegd zoeken we iemand die voor 28 uur beschikbaar is. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn.

Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Daarin zijn meerdere opties mogelijk. Wil je vast of variabel werken? Aan jou de keuze. Naast de salaris keuze wordt er ook met een opleidingsbudget gewerkt omdat jij de belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tevens zijn er coaches in dienst die jou gedurende je loopbaan met van alles kunnen helpen. Tot slot willen we vermelden dat de organisatie je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis zal laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Interesse in deze vacature Oedeemtherapeut?

Al onze vacatures worden behandeld door Laura Dijcks van Immenso. Immenso is ons gespecialiseerde werving & selectie bureau. Je cv en motivatiebrief mag je sturen naar info@immenso.com

bedrijfsomschrijving

Welkom bij de nummer 1 in en on en offline fysiotherapie!

Rayer Healthcare is de grootste aanbieder in Nederland van alle diensten die te maken hebben met fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Met onze websites hebben wij een enorm online bereik waardoor we veel aanvragen krijgen. Offline zijn er meer dan 70 collega’s die jou kunnen ondersteunen en helpen om de beste therapeut op jouw vakgebied te worden.

Op dit moment heeft Rayer Healthcare 8 fysiotherapiepraktijken, waarvan de meesten met een eigen sportcentrum en we mikken op een stabiele groei met een paar extra locaties per jaar.

Omdat wij constant groeien zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Onze kernwoorden zijn passie, ondernemerschap, initiatiefrijk en 200% inzet. We vragen dus een hoop van je en tegelijkertijd krijg je daar ook een hoop voor terug. Een kleine greep uit het assortiment? Een prima salaris ( vast of variabel ), zeer goede faciliteiten, teamuitjes, goede opleidingsmogelijkheden en een hele korte lijn naar het management. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en deze worden ook nog eens goed beloont!

Contactgegevens

Ronsseweg 7
Gouda
Nederland
Gouda
T: 0182533159
E: vacatures@rayerhealthcare.nl
W: www.rayerhealthcare.nl