Vacature Manueel Therapeut Alphen a/d Rijn

Voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar enthousiaste, ondernemende Manueel Therapeuten! Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het Rayer Healthcare team? Lees deze vacature Manueel Therapeut dan verder. 

Vacature Manueel Therapeut: de organisatie

Rayer Healthcare is innovatief. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben de vestigingen een luxe, uitgebreide fitnesszaal met een oefenzaal. Kortom: een organisatie die met de tijd meegaat! De Manueel Therapeut komt op de vestigingen te werken in een enthousiast team die graag kennis en ervaring deelt.

Onnodig om te zeggen dat je een geregistreerd Manueel Therapeut bent. Nodig om te zeggen dat naast je Manueel werkzaamheden ook de ruimte hebt om je toe te leggen op andere disciplines. Zo ontwikkelen Manueel Therapeuten binnen deze organisatie beweegprogramma’s, houden ze zich bezig met nieuwe technieken en zoeken ze elkaar vaak op om te sparren over patiënten, het vak en het optimaliseren van de geboden zorg.

Vacature Manueel Therapeut: functie-eisen

We zoeken iemand die tenminste beschikbaar is voor minimaal 32 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je enthousiast bent en minimaal over de volgende karaktereigenschappen beschikt:

  • Je hebt een goed empathisch vermogen en bent een teamplayer;
  • Je bent pro-actief en neemt initiatief;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.

Vacature Manueel Therapeut: salaris

Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise bezit, dan zullen we je ook op die manier belonen. Wij werken met een mooi variabel model. Naast dit model werken we met een opleidingsbudget omdat jij onze belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tot slot willen we vermelden dat we zullen proberen om je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Interesse?

Al onze vacatures worden behandeld door Laura Dijcks van Immenso. Immenso is ons gespecialiseerde werving & selectie bureau. Je cv met motivatiebrief mag je sturen naar info@immenso.com

bedrijfsomschrijving

Welkom bij de nummer 1 in en on en offline fysiotherapie!

Rayer Healthcare is de grootste aanbieder in Nederland van alle diensten die te maken hebben met fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Met onze websites hebben wij een enorm online bereik waardoor we veel aanvragen krijgen. Offline zijn er meer dan 70 collega’s die jou kunnen ondersteunen en helpen om de beste therapeut op jouw vakgebied te worden.

Op dit moment heeft Rayer Healthcare 8 fysiotherapiepraktijken, waarvan de meesten met een eigen sportcentrum en we mikken op een stabiele groei met een paar extra locaties per jaar.

Omdat wij constant groeien zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Onze kernwoorden zijn passie, ondernemerschap, initiatiefrijk en 200% inzet. We vragen dus een hoop van je en tegelijkertijd krijg je daar ook een hoop voor terug. Een kleine greep uit het assortiment? Een prima salaris ( vast of variabel ), zeer goede faciliteiten, teamuitjes, goede opleidingsmogelijkheden en een hele korte lijn naar het management. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en deze worden ook nog eens goed beloont!

Contactgegevens

Ronsseweg 7
Gouda
Nederland
Gouda
T: 0182533159
E: vacatures@rayerhealthcare.nl
W: www.rayerhealthcare.nl