Vacature Klinisch Fysiotherapeut

Voor onze vestiging in Gouda zijn wij op zoek naar een Klinisch Fysiotherapeut. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast team professionals, om te sparren met elkaar en kennis te delen? Lees deze vacature Klinisch Fysiotherapeut dan verder.

Vacature Klinisch Fysiotherapeut: de organisatie

Rayer Healthcare bestaat uit meerdere praktijken, waarvan de praktijk in Gouda gelieerd is aan het tegenovergelegen Groene Hart Ziekenhuis. De vacature Klinisch Fysiotherapeut is dan ook beschikbaar in dat ziekenhuis, waar iedere dag de best mogelijke zorg wordt geboden aan de patiënten en je nauw in contact staat met de artsen van het ziekenhuis. Verder vinden we het belangrijk om te vertellen dat onze organisatie zeer innovatief is. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben alle praktijken een uitgebreide fitness- en oefenzaal. Kortom; een uitdagende functie bij een organisatie die met de tijd meegaat!

Vacature Klinisch Fysiotherapeut: functie-eisen

We zoeken iemand die beschikbaar is voor minimaal 24 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn. Het is een absolute pré dat je reeds ervaring hebt als Klinisch Fysiotherapeut. Affiniteit met interne geneeskunde of chirurgie/orthopedie is ook een pré.

Verder ben je beschikbaar om weekenddiensten te draaien, heb je een goed empathisch vermogen en ben je een teamplayer. Herken je je ook nog eens in de woorden proactief, initiatief, passie voor het vak én sta je positief in het leven? Dan pas je wellicht heel goed binnen het team van Rayer Healthcare!

Vacature Klinisch Fysiotherapeut: salaris

Natuurlijk wil je ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise bezit, dan zullen wij je ook op die manier belonen. Wij bieden je een passend vast bruto salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo wordt persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld enorm gestimuleerd en is er opleidingsbudget. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tot slot willen we vermelden dat wij absoluut zullen proberen om je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Interesse?

Al onze vacatures worden behandeld door ons gespecialiseerde werving en selectiebureau Immenso. Je mag je cv en motivatie sturen naar laura@immenso.com. Hopelijk tot snel!

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens