Vacature Kinderfysiotherapeut

Rayer Healthcare is op zoek naar een Kinderfysiotherapeut (i.o.). Onze organisatie bestaat uit meerdere vestigingen, en voor de hoofdvestiging in Gouda is deze vacature Kinderfysiotherapeut momenteel beschikbaar.

Vacature Kinderfysiotherapeut: de organisatie

Rayer Healthcare is innovatief. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben alle vestigingen een luxe, uitgebreide fitnesszaal met een oefenzaal. Kortom: een organisatie die met de tijd meegaat! De vestiging in Gouda is gelieerd aan het nabijgelegen Groene Hart Ziekenhuis. Als Kinderfysiotherapeut sta je dus direct in contact met de kinderartsen van het ziekenhuis, onderhoud je nauw contact en overleg je met elkaar om de best mogelijke zorg te kunnen bieden aan de patiënten.

Vacature Kinderfysiotherapeut: wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde Master Kinderfysiotherapie en bent uiteraard BIG-geregistreerd. Tevens heb je ruime ervaring met verschillende behandelmethodes, heb je affiniteit en (bij voorkeur) ervaring met aandoeningen / blessures bij baby’s, peuters, basisschoolkinderen en pubers. Zowel op motorisch gebied, als sportgebied. Je bent enthousiast, flexibel, daadkrachtig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Vacature Kinderfysiotherapeut: wat biedt de organisatie?

Rayer Healthcare biedt een enthousiast en gedreven team die onderling graag kennis en ervaring deelt.

Het aantal uren en exacte dagen is in overleg. Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise bezit, dan zullen we je ook op die manier belonen. Wij werken met een mooi variabel model. Naast dit model zijn er mogelijkheden voor opleidingsbudget omdat jij onze belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tot slot willen we vermelden dat we zullen proberen om je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis te laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Vacature Kinderfysiotherapeut: Solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan? Stuur je cv en motivatie dan naar info@immenso.com. Immenso is ons gespecialiseerde werving en selectiebureau, en zij verzorgen de gehele procedure voor onze vacatures.

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens