Vacature Fitness Instructeur

Voor twee van onze vestigingen, in Leidschendam en Gouda, zijn wij op zoek naar twee ambitieuze Fitness Instructeurs. Lijkt het jou leuk het enthousiaste team te versterken, kennis en ervaring met elkaar te delen en iedere dag vol energie de patiënten / klanten te begeleiden op de sportvloer? Lees dan vooral verder om te bepalen of we joú zoeken!

Vacature Fitness Instructeur: de organisatie

Wij zijn een dynamische en ambitieuze Fysiotherapie-organisatie die uit meerdere vestigingen bestaat. Iedere vestiging beschikt over een fysiotherapie praktijk en een eigen sportschool gecombineerd, waar zowel patiënten sporten als klanten los van de fysiopraktijk. De doelgroep is voor het grootste deel 50+, dus het is een pré als je affiniteit en/of ervaring hebt met het begeleiden/trainen van deze doelgroep. Rayer HealthCare is een zeer innovatief bedrijf, werkt met de nieuwste apparatuur en houdt nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Vacature Fitness Instructeur: functie inhoud

Als instructeur is je werk is veelzijdig met veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden tot ontwikkeling. Het is een pré als je ervaring hebt in het geven van bijvoorbeeld aerobic lessen. Onderstaand een verdere specificatie van enkele werkzaamheden die horen bij deze functie:

  • Je begeleidt klanten met hun persoonlijk doelstellingen;
  • Je neem intakegesprekken af;
  • Je geeft trainingen en stelt trainingsschema’s op;
  • Je neemt fit-testen en metingen af;
  • Je evalueert en registreert de voortgang van klanten;
  • Je begeleidt klanten bij proeftrainingen en rondleidingen;
  • Je zorgt voor een veilige en hygiënische werkomgeving;
  • Je bent flexibel en bereidt op avonden en incidenteel in het weekend te werken.

Vacature Fitness Instructeur: functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die een passie heeft voor sport en gezondheid en bij wie de klant centraal staat. De ideale kandidaat voor deze vacature Fitness Instructeur is sportief, klantgericht, proactief en leergierig. Verder ben je in het bezit van Fit-vak A diploma, woon je in de omgeving van Leidschendam en/of Gouda. In Leidschendam is 24 uur beschikbaar, in Gouda zoeken we iemand die minimaal 32 uur beschikbaar is.

Vacature Fitness Instructeur: solliciteren

Spreekt deze leuke vacature je aan en wil je graag solliciteren? Ale sollicitaties worden in behandeling genomen door Laura Dijcks van Immenso. Immenso is ons gespecialiseerde werving- en selectiebureau. Je cv en motivatie mag je sturen naar info@immenso.com. Je ontvangt spoedig reactie!

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens