Shockwave Specialist Akersloot

Shockwave Specialist Akersloot

Shockwave Specialist
Hallo Shockwave Specialist met (bijna) afgeronde echo opleiding! Voor onze allernieuwste vestiging in Akersloot zijn we met gepaste spoed op zoek naar jou! Deze vacature Shockwave Specialist is per direct beschikbaar voor 32 – 40 uur per week bij een gezonde en groeiende fysiotherapie organisatie. De organisatie bestaat uit zo’n 8 praktijken, en op de gloednieuwe praktijk in Akersloot zijn we dus op zoek naar jou!

Shockwave Specialist: de organisatie en de functie
Je komt te werken bij de nummer één Shockwave specialist van Nederland! Shockwave.nl (ook wel Rayer Healthcare), de meest vooruitstrevende en innovatieve Shockwave specialist die jarenlange ervaring heeft in deze specialisatie! Wij bestaan uit meerdere praktijken. Van Hilversum tot Nieuw-Vennep, van Leidschendam tot Akersloot en van Alphen aan den Rijn tot Maastricht.

In de afgelopen jaren is shockwave-therapie onmisbaar geworden bij Rayer Healthcare en zijn er grote investeringen gedaan in nieuwe apparatuur en uitgebreide opleidingen. Op dit moment worden op alle eigen locaties echografie diagnostiek, “focussed” shockwave en “radiale” shockwave toegepast. Dit gebeurd bij Shockwave.nl, een specialisatie praktijk binnen Rayer Healthcare. Met passie en gedrevenheid zoeken therapeuten van Shockwave.nl naar de beste behandelmethoden voor de patiënten. Een effectieve behandeling met een persoonlijke benadering. Daar maken zij zich sterk voor!

Naast Shockwave behandelingen bieden wij nog veel meer aan! Denk hierbij aan Manuele Therapie, Kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie, Bekkenfysiotherapie, Longfysio en ga zo maar door. Verder is de werksfeer informeel te noemen, dynamisch, uitdagend en afwisselend. Zet jij je volledig in voor de praktijk en heb je behoefte aan persoonlijke groei? Die ruimte en mogelijkheden zijn er ook! Verder bieden we een marktconform salaris in de vorm van een variabel contract, een fulltime dienstverband, een uitstekende pensioenregeling en een plezierige werkomgeving! Leuk om te vermelden dat de praktijk in Akersloot per 1 maart opengaat en dus helemaal nieuw is. Hoe fantastisch is het om er vanaf het begin bij te zijn?!

Shockwave Specialist: Solliciteren?
Ben jij afgestudeerd Fysiotherapeut en heb je de Shockwave en/of Echo-opleiding gedaan? Ben jij flexibel, leergierig, nauwkeurig en communicatief sterk? Heb jij een passie voor shockwave-therapie en ben je in staat deze zelfstandig uit te voeren? Dan ben jij dé Shockwave Specialist die we zoeken en zien wij jouw sollicitatie met plezier tegemoet! Dat kan hier of door onderaan deze pagina op de button te klikken. Ben je benieuwd welke vacatures we nog meer beschikbaar hebben? Neem dan een kijkje bij de volgende vacatures: Bekkenfysiotherapeut, Longfysiotherapeut, Manueel Therapeut, Klinisch Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut.

Hopelijk tot snel!

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens