Manueel Therapeut Maastricht

Manueel Therapeut Maastricht

Voor onze gloednieuwe vestiging zijn wij per direct op zoek naar een Manueel Therapeut. Onze fysiotherapie-organisatie heeft meerdere praktijken en op de locatie in Maastricht is er plek voor een ondernemende Manueel Therapeut. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over deze vacature Manueel Therapeut? Lees dan verder!
Vacature Manueel Therapeut: de organisatie
Onze organisatie is innovatief. Er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo hebben de vestigingen een luxe, uitgebreide fitnesszaal met een oefenzaal. Kortom: een organisatie die met de tijd meegaat!
Onnodig om te zeggen dat je een geregistreerd Manueel Therapeut bent. Nodig om te zeggen dat naast je Manueel werkzaamheden ook de ruimte hebt om je toe te leggen op andere disciplines. Zo ontwikkelen Manueel Therapeuten binnen deze organisatie beweegprogramma’s, houden ze zich bezig met nieuwe technieken en zoeken ze elkaar vaak op om te sparren over patiënten, het vak en het optimaliseren van de geboden zorg.  De praktijk in Maastricht is helemaal nieuw en gaat per 1 maart 2019 open. Hoe fantastisch zou het zijn om vanaf het begin deel uit te maken van deze gloednieuwe praktijk?! Een praktijk die gevestigd is in een medisch centrum, zodat kennis, kunde en expertise met elkaar gedeeld kunnen worden.

Vacature Manueel Therapeut: functie eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met bovenstaand beschreven affiniteit. Daarnaast beschik je over de volgende karaktereigenschappen:
  • Je hebt een goed empathisch vermogen en bent een teamplayer;
  • Je bent pro-actief en neemt initiatief;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.
Vacature Manueel Therapeut: salaris
We zoeken iemand die tenminste beschikbaar is voor minimaal 32 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn. Dat is wel zo makkelijk, zowel voor jou als voor ons.
Nu wil je natuurlijk ook wat meer weten over het salaris. Als jij de juiste kennis en expertise meebrengt, zullen we je ook op die manier belonen. We werken met een mooi variabel model. Naast dit model wordt er met een opleidingsbudget gewerkt omdat jij de belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!
Tot slot willen we vermelden dat we je vanaf het begin zoveel mogelijk thuis willen laten voelen. Je inwerkperiode start vanaf dag 1 waar de bedrijfskleding en andere zaken al voor je klaarliggen en je zal kennismaken met de organisatie.

Interesse in deze vacature Manueel Therapeut?
Wil je solliciteren, klik dan hieronder op de button. We zien je motivatie met cv met plezier tegemoet! Tot snel?!

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens