Vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long

Voor onze vestiging in Gouda hebben wij momenteel deze uitdagende vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long beschikbaar. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, beschik je over een goed empathisch vermogen en ben je beschikbaar voor 24 uur per week? Dan is deze vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long misschien wat voor jou!

Vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long: functie omschrijving

Deze vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long (incl. 2e lijns revalidatie groep in multidisciplinaire setting) is een unieke. Als fysiotherapeut binnen de vestiging Gouda kun je op verschillende manieren werkzaam zijn. Je opereert “zelfstandig’ in de praktijk of je bent nadrukkelijk gelieerd aan 1 van de ziekenhuizen die wij als partner hebben. Hier ben je dagelijks bezig om met de specialisten van het ziekenhuis de best mogelijke zorg te bieden en onderhoud je nauw contact met de specialisten van het ziekenhuis.

Vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long: functie eisen

De Fysiotherapeut met specialisatie Long die wij zoeken is ondernemend en representatief. De functie betreft een combinatie van klinische en poliklinische groepen en patiënten. Daarnaast beschik je over de volgende competenties, vaardigheden en interesses:

  • Je hebt interesse in klinische longgeneeskunde (klinische ervaring is een pré);
  • Je hebt affiniteit met (beweeg)groepen/longrevalidatie bij COPD patiënten, GOLD II, III en IV;
  • Je hebt affiniteit met ontspanningen en ademregulatie;
  • Je hebt een goed empatisch vermogen;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen;
  • Je hebt een rustige persoonlijkheid;
  • Pré: Longopleiding in patho-fysiologie, NPi of Leiden;
  • Passie voor het vak en voor de doelgroep.

Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan komen we graag met jou in contact!

Vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long: verdere informatie

We zoeken iemand die voor minimaal 24 uur beschikbaar is. Werktijden en dagen zullen in overleg zijn.

Wil je alvast wat meer weten over het salaris? Als blijkt dat de klik wederzijds is, en jouw kennis en expertise waardevol is voor de organisatie en patiënten dan zullen we je ook op die manier belonen. Wil je vast of variabel werken? Aan jou de keuze. Naast de salaris keuze wordt er ook met een opleidingsbudget gewerkt omdat jij de belangrijkste vertegenwoordiger bent. Hoe beter jij wordt, hoe meer wij dat toejuichen!

Tevens zijn er opleidingsmogelijkheden en coaches in dienst die jou kunnen helpen met het doorontwikkelen van je kennis en expertise.

Interesse in deze vacature Fysiotherapeut met specialisatie Long?

Wil je solliciteren? Al onze vacatures worden behandeld door Laura Dijcks van Immenso. Immenso is ons gespecialiseerde werving en selectie bureau. Je cv met motivatie mag je sturen naar info@immenso.com.

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens