Vacature Bekkenfysiotherapeut

Voor onze hoofdvestiging in Gouda zijn we met gepaste spoed op zoek naar een Bekkenfysiotherapeut. Het betreft in de eerste instantie een waarneming tot ten minste 1 december 2018. Ben jij een energieke, positief ingestelde Bekkenfysiotherapeut? Dan is het meer dan de moeite waard om deze vacature door te lezen!

Bekkenfysiotherapeut: de organisatie

We willen graag proberen al een zo goed mogelijk beeld van onze organisatie Rayer Healthcare te geven in deze tekst. Dat kan namelijk bepalend zijn voor je keuze om wel of niet te solliciteren op deze vacature Bekkenfysiotherapeut. Zoals hierboven al vermeld zit onze hoofdvestiging in Gouda. De totale fysiotherapie organisatie bestaat uit zo’n 8 praktijken. Van Zoetermeer tot Schiedam en van Alphen aan den Rijn tot Gouda. Deze laatste is tevens de vestiging waar deze afwisselende vacature Bekkenfysiotherapeut beschikbaar is.

Rayer Healthcare biedt een breed scala van therapieën aan. Denk hierbij o.a. aan Manuele Therapie, Sportfysio, Kinderfysio, Oedeemtherapie en natuurlijk Bekkenfysiotherapie. Belangrijk om aan te geven is dat het om een zeer moderne en vooruitstrevende organisatie gaat. We volgen de laatste wetenschappelijke bevindingen en onderzoeken op, werken met de nieuwste apparatuur en kijken altijd naar verbeteringen en veranderingen. Op deze manier zijn wij in staat onze kwaliteit te behouden en verbeteren. Hier hebben wij kundige mensen voor nodig. Ben je nog steeds enthousiast en voel je je aangesproken? Lees deze vacature Bekkenfysiotherapeut dan vooral verder 😉

Bekkenfysiotherapeut: wie zoeken we en wat bieden we?

Wij zoeken dus die ervaren, energieke, positieve Bekkenfysiotherapeut het liefst woonachtig in omgeving Gouda. Je bent gediplomeerd en staat geregistreerd als Bekkenfysiotherapeut. Verder ben je beschikbaar voor minimaal 24 uur per week en wegens multidisciplinaire overleggen kan je in ieder geval aanwezig zijn op woensdag en vrijdag.

Zoals gezegd gaat het in de eerste instantie om een waarneming van 1 juni 2018 tot 1 december 2018. De werksfeer binnen de organisatie is informeel, gezellig en laagdrempelig te noemen. Collega’s zijn loyaal, delen onderling graag kennis en houden elkaar graag scherp en alert!

Solliciteren?

Ben jij zo enthousiast over deze functie en ervan overtuigd dat we met jou kennis moeten maken? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv snel in! Immenso is ons gespecialiseerde werving en selectiebureau en behandelen alle sollicitaties. Je kan cv + motivatie sturen naar Laura Dijcks (laura@immenso.com).

Hopelijk tot snel!

bedrijfsomschrijving

Contactgegevens